Šokolaadimaski retsept loodi spetsiaalselt, et formeerida ja tugevdada nahka. Põhiolemuselt koosneb mask aktiivainetest, mis on mõeldud kahjustatud ja elastsuse minetanud nahale, taastamaks naha struktuuri. Šokolaadi aroom aktiveerib endorfiinide, tuntud kui „õnnehormoonid“ eritumist, mis aitavad maandada stressi ning vähendada väsimust. Kakaos leiduv teobromiin aktiveerib lipiidide ainevahetuse, mille tõttu väheneb soovimatu rasvakiht. Mineraalide, eriti magneesiumi, kõrge sisaldus mõjub toniseerivalt lihas- ja nahakudedele. Kakao sisaldab antioksüdante, mis aeglustavad naha vananemise protsessi ning kaitsevad nahka väliskeskkonna negatiivse mõju eest molekulaartasandil, vähendades vabade radikaalide destruktureerivat mõju organismile. Toote koostises olevad kaera komponendid pehmendavad, siluvad ja noorendavad nahka. Alginaatide poolest rikkalik Laminaria vetikas niisutab ja toidab nahka mikroelementidega. Nahk saavutab oma loomuliku prinkuse ja sära. Maskil on lõdvestav, mürke väljutav ja naha ainevahetust parandav mõju.
Kasutamine: Maski kasutatakse protseduurideks kogu kehale (ka dekolteele).
Protseduur kogu kehale:
• Vajalik kogus maski 200 g, suhtes 2 osa maski ja 1 osa vett, tempida sooja veega
(+ 35°C) ning intensiivselt segada ühtlase massi saamiseni,
• Saadud massi hoida mõni minut toatemperatuuril,
• Mask kantakse eelnevalt puhastatud kehale ja hoitakse peal 20 – 30 minutit,
• Mask eemaldatakse dušši all.
Sobib kõikidele nahatüüpidele.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.